Styr på dit værktøj/materiel

VÆRKTØJSSTYRING: TraceTool® holder styr på firmaets værktøj, alt lige fra værktøjskassen til det store og dyre værktøj samt materiel. Det hele bliver registreret i systemet, så du har fuldt overblik over hvor meget værktøj firmaet råder over, værdien, hvilke værktøjer som er udleveret, hvilke som ligger på lager, hvor meget som er ude på entrepriser osv.

FÆLLES VÆRKTØJ: Hvor er den store boremaskine? Du kender problemet – hvem har brugt den sidst, og hvor er den? Ofte bliver der indkøbt værktøj, som firmaet i forvejen har, det kan bare ikke findes nu og hér hvor det skal bruges. Med TraceTool® véd du altid, hvor værktøjet befinder sig, hvem som har fået det udleveret osv.

MATERIEL: Alt firmaets materiel registreres og styres også i TraceTool®, du véd præcis hvor stiger, stilladser, trailere, og andet udstyr befinder sig, hvem som har fået det udleveret og hvornår.

MEDARBEJDERE: Det udleverede værktøj til firmaets medarbejdere er der også styr på med TraceTool®. Alt lige fra værktøjskassen med indhold, el-værktøj og andet udstyr, så du præcis véd hvor meget/hvad som er udleveret til hver enkelt medarbejdere. Certifikater, beviser og kørekort på firmaets montører registreres/styres også med TraceTool®.

Hent brochure